St. Claude Corridor Comedy Theater

Adamick Architecture had worked with The New Movement to find an appropriate location for their theater on St. Claude Arts Corridor. After a first location fell through, the group found a building that had almost been renovated into two apartments. However, we realized that we could use the ground floor as a theater space and the upstairs for classrooms, offices, and support spaces for the theater such as a literally green room. So we went ahead and tore up a perfectly good apartment on the ground floor to make way for the artist's new home. This space was converted into a long rectangular theater with a ADA bathrooms, merchandise stand (now a bar), and support spaces. The theater is up and running, and we are excited to announce that we just worked with the group to get them a conditional use to also sell alcohol on the premises. The back of the building is an open courtyard that has a fun existing mosaic of pastel broken tile that was kept and will now serve as the waiting area before shows.